A fost Balul Bucuriei. A fost magie. A fost despre Humankind.

 În data de 12 octombrie, am sărbătorit împreună ediția a VIII-a balului ce a avut ca tematică umanitatea, iubirea și grija față de copiii cu autism.

 Peste 190 de oameni de bine și susținători ai cauzei au fost alături de noi să ne bucurăm împreună de cel mai mare eveniment caritabil al Autism Voice, la Castelul din inima Bucureștiului – Le Chateau.

 Prezentat cu drag de Eli Vorbește, ne-au încântat privirile cu momente de acrobație si dans grație Ștefan Muțiu si Amelia Racea, cu muzică bună, îndrăgita artistă MIRA și trupa, cu dragoste și empatie copiii și tinerii asociației prezenți.

 Mulțumim tuturor donatorilor, dar și sponsorilor care ne-au ajutat să ne depășim suma propusă inițial și să strângem 57.000 de euro. Noua campanie Autism Voice “Nu lăsăm pe nimeni în urmă” a atins din plin inimile oamenilor. Toate fondurile strânse vor fi investite exclusiv în Institutul Autism Voice, primul centru multifuncțional de recuperare și cercetare în autism din România, oferind 3.500 de ore de terapie specializată, programe de recuperare, consiliere psihologică, evaluări de specialitate și ateliere de educație non-formală. Astfel acest ajutor va merge la nu mai puțin de 440 de copii, adolescenți și adulți cu autism, care își vor îmbunătăți calitatea vieții și se vor integra mai bine în societate.

 Mulțumim că ați crezut în noi! Suntem profund recunoscători sponsorilor, Kaufland România, ARRISE powering Pragmatic Play, NN România, EDCG Electric Design & Consulting Group, Everience România, și partenerilor minunați, Backstage Production Group, Asociația Somelierilor Profesioniști din România, Super Print & Matrix Frame, Kalapod, Tymbark România, Prăjitură din Natură, Irina – Casa cu Prăjituri, La Fantana, Cabina Trăsnită, George Pantelimon Fotograf, MediaZilla Studio, DOBRE Films, Cramele Cotnari, Cramele Jidvei, Crama DeMATEI, Bionike, Dynamic Business Connection.