Balul Bucuriei, ediția a-IV-a este ocazia de a sprijini 400 de copii și tineri cu tulburări din spectrul autist prin programe de terapie, recuperare și integrare socială.

Este o seară magică, petrecută alături de oameni speciali, o gală în care muzica și dansul se împletesc cu speranța și cu generozitatea.

Balul Bucuriei, ediția a-IV-a ne aduce împreună pe toți cei care dorim să construim o lume mai bună pentru toți copiii.

Este un eveniment organizat împreună cu Palatul Bragadiru și Backstage Production Group, găzduit de către Mihaela Tatu, o seară pe parcursul căreia ne va încânta vocea lui Feli iar Fundația Nadia Comăneci și coregraful Viviana German Potlog ne vor uimi cu un moment de deschidere emoționant.

Ne pregătim, de asemenea, pentru o tombolă caritabilă cu premii surprinzătoare de la scriitori contemporani premiațiAndrei Plesu, Mircea Cartarescu, Ioana Nicolaie, Gabriela Adamesteanu, Ana Blandiana, Stelian Tănase, Dan Lungu, Tia Șerbănescu și Gabriel Liiceanu –  și pentru o licitație caritabilă de vinuri de colecție de la crame premiate din România.

Biletele pentru tombolă se cumpără doar în cadrul evenimentului, iar licitația de vinuri va fi susținută de către somelierul premiat internațional, Julia Scavo, și Președintele Asociației Somelierilor din România, somelierul Florin Voica.

Destinația fondurilor pe care ne propunem să le strângem la Bal:

  • Program de terapie gratuită pentru 20 de copii cu autism – cazuri sociale
  • Program de evaluare și diagnosticare gratuită pentru 150 de copii cu tulburări de spectru autist
  • Training și susținere pentru 150 de părinți în procesul de recuperare al copiilor lor

Cum poți ajuta?

  • Achiziționând bilete –  https://balulbucuriei.autismvoice.ro/bilete-la-eveniment/
  • Devenind sponsor al evenimentului
  • Devenind partener al evenimentului – ceea ce va aduce companiei un plus de vizibilitate și vă va ajuta să vă faceți cunoscute inițiativele de responsabilitate socială

Cum devii sponsor sau partener

Doar împreună putem reuși să aducem cu adevărat speranța în lumea copiilor cu tulburare de spectru autist. Te invităm să te numeri printre sponsorii și partenerii noștri pentru a-IV-a ediție a Balului Bucuriei, pentru că împreună să le dăm celor mici o voce clară, sonoră și puternică

Alege varianta cea mai potrivită pentru compania ta și nu uita că fiecare ajutor contează!